Reserveringsvoorwaarden kampeerplaats

Aanbetaling kampeerplaats € 100 Reserveringskosten € 20

 • Kampeerplaatsen kunnen voor iedere dag van de week gereserveerd worden. Ze hebben geen vaste aankomst-of vertrekdag.
 • Uw reservering is definitief nadat wij de aanbetaling en de reserveringskosten hebben ontvangen. Deze betaalt u nadat u van ons de bevestiging toegestuurd heeft gekregen. Wij melden u hoe te betalen.
 • De aanbetaling en administratiekosten worden per kampeerplek berekend.
 • U ontvangt de bevestiging samen met de factuur voor de gehele periode.
 • Voor het resterende bedrag vragen wij u om dit 6 weken voor de afgesproken aankomstdatum te voldoen.
 • Eventuele extra overnachtingen rekent u aan het einde van uw verblijf af.
 • Bij annulering tot 6 weken voor datum van aankomst wordt de aanbetaling terugbetaald.
 • U kunt uw reservering tot zes weken voor de reserveringsdatum nog wijzigen. Hierna vragen we bij wijzigingen/aanpassingen en veranderingen in de reservering, een bedrag van 10 euro per wijziging.
 • Mocht u onverhoopt, door ziekte, ongeval of andere ernstig voorval, toch niet kunnen komen en u heeft de volledige verblijfskosten al betaald, dan restitueren wij het volledige bedrag minus de aanbetaling en reserveringskosten tot 21 dagen voor de geplande aankomstdatum.
 • U meldt bij uw reservering het aantal personen dat gaat komen, wilt u later nog personen toevoegen dan riskeert u het feit dat onze capaciteit dit niet toelaat en wij dit dus moeten weigeren.
 • De camping laat geen alleenreizende jongeren toe, ook krijgen uw kinderen geen eigen kampeerplaats toegewezen.
 • In het voor-en naseizoen reserveren we alleen plaatsen bij een verblijf van minimaal 2 weken. In deze periodes bent u van harte welkom zonder reservering. – Denkt u bij een kampeerplaats dus zelf aan een annuleringsverzekering!
 • Voor – en na seizoen: In deze periodes bent u van harte welkom zonder reservering!
 • Wilt u liever wel reserveren dan is dit mogelijk voor een verblijf van minimaal 2 weken en gelden dezelfde condities als hierboven alleen vragen we u de restbetaling van uw verblijfskosten niet van tevoren maar aan het einde van uw verblijf te voldoen.
 • Mocht u onverhoopt eerder weg moeten…. dan kunt u de niet genoten vakantiedagen, dus uw verblijfskosten, declareren bij een eigen afgesloten annuleringsverzekering. Wij restitueren geen verblijfskosten.
 • Het kan voorkomen dat u om welke reden dan ook, niet kunt komen maar wel uw verblijfskosten reeds betaald heeft….

                                                                   Wij raden u daarom ten alle tijden aan om, voor deze onvoorziene omstandigheden, zelf een (annulerings)verzekering af te sluiten. 

Reserveringsvoorwaarden verhuur

Uw reservering is definitief nadat wij de aanbetaling en de reserveringskosten hebben ontvangen. Deze betaalt u nadat u van ons de bevestiging/factuur toegestuurd heeft gekregen. Wij melden u hoe te betalen. De aanbetaling en administratiekosten worden per mobilehome berekend.

Bij annulering tot 12 weken voor datum van aankomst wordt de aanbetaling terugbetaald.

De aanbetaling van het te huren verblijf, bevat 30% van de totale huurprijs.

Voor het resterende bedrag ontvangt u 12 weken voor aanvang van de huurperiode een factuur.

Reserveert u minder dan 3 maanden voor uw aankomst dan ontvangt u een factuur voor het totale bedrag.

Wij verhuren de mobile home per week, maar in het hoogseizoen reserveren we de mobile home voor minimaal 14 nachten. Bij een huuraccommodatie kunt u bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.

Wij verhuren de mobile home per week, maar in het hoogseizoen reserveren we de mobile home voor minimaal 14 nachten. Bij een huuraccommodatie kunt u bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.

Annuleringsverzekering

Tarief : 6% van de totale huursom te voldoen bij de aanbetaling van de reservering.
Recht op vergoeding van de geheel of gedeeltelijk betaalde huursom.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet bij annulering sprake zijn van één van de volgende onzekere gebeurtenissen:

Ongeval, ziekte, opname in een ziekenhuis of overlijden van de verzekerde/ zijn/haar echtgenoot/ote, nakomelingen of voorouders.

Ernstige schade waarvoor de aanwezigheid van de verzekerde is vereist op de dag van vertrek: diefstal, brand of natuurlijke ramp die de woning van de verzekerde heeft beschadigd.

Ontslag om economische redenen van de verzekerde of zijn/haar echtgenote.

Medische noodzakelijke ingreep bij u of bij uw partner of een kind dat bij u inwoont. Deze ingreep kan uitsluitend tijdens de reis-/huurperiode worden gedaan.

Echtscheiding van verzekerde; de echtscheidingsprocedure is in gang gezet.

Medische complicaties als gevolg van de zwangerschap van u of de met u samenwonende partner.
Deze complicaties moeten dan wel zo ernstig zijn dat op medische indicatie niet aan de reis kan worden deelgenomen.

De annuleringsverzekering is niet langer meer van kracht zodra het verhuur van start gaat en geldt niet wanneer bovenvermelde omstandigheden zich voordoen tijdens de vakantie.