route
Route naar Beau Rivage

Hoe kom ik er ?

Routebeschrijving met de auto (en caravan)

De klassieke route voert over Luxemburg, en vervolgens de A31 (na Beaune de A6) over Metz, Nancy en Dijon naar Lyon. Een uitstekend alternatief is over Brussel en Reims. U rijdt over de rustige A26 en A5 en bij Langres komt u op de A31. Bij Lyon de keuze: eromheen (volg de borden, 40 km langer) of er doorheen (Tom Tom, maar kans op files). Na Lyon over de A7 door naar het zuiden. Nu zijn er twee mogelijkheden:

U rijdt over Nimes:
De Tom Tom stuurt u over Nimes. Volg de A7 tot Orange en daarna over de A9 tot aan Nimes Ouest. Hier neemt u de afslag Alès. Deze route is iets langer dan de hierna beschreven. U blijft echter langer op de snelweg. Omdat u gedeeltelijk door Nimes heen moet, kunt u tijdens spitsuren veel tijd verliezen in files. U volgt de borden Alès en komt op de N 106. Deze (meest 2-baans maar soms ook 4-baansweg verlaat u bij de afslag ‘Anduze’. Volg nu de D982 richting Anduze. Na ± 7 km, en na het oversteken van de D3110 (2e rotonde), komt u aan bij Cardet. LET OP: neem niet de eerste maar de vierde afslag Cardet (zeker als u met de caravan komt), zo ontwijkt u de smalle straatjes in het dorp. Volg hier dus niet uw Tom Tom maar de borden die naar de camping wijzen.

Of over Bollène:
In plaats van door te rijden op de A7 tot Nimes, kunt u ook de afslag Bollène nemen. Deze weg is een stuk korter dan de hierboven beschreven. Qua tijd maakt het echter weinig uit. De weg is uitstekend te doen, ook met een caravan. Bij de afslag Bollène verlaat u de snelweg en rijdt u via de D994 richting Pont St Esprit en vervolgens via de N86 naar Bagnols sur Cêze. Hierna volgt u de D6 richting Alès, EN RIJDT DOOR TOT ALES. Uw Tom Tom weet namelijk een korter weggetje via Vézénobres, maar dat moet u met een caravan niet doen. Doorrijden tot Alès dus. U komt in Alès aan op een rotonde, die u driekwart neemt. Volg de borden Nîmes. Op deze wijze komt u na een paar rotondes op de nieuwe snelweg richting Nîmes. Deze verlaat u bij de tweede afslag: Ners/Ledignan. Volg nu de D982 richting Anduze. Na ± 7 km, en na het oversteken van de D3110(2e rotonde), komt u aan bij Cardet. LET OP: neem niet de eerste maar de vierde afslag Cardet (zeker als u met de caravan komt), zo ontwijkt u de smalle straatjes in het dorp. Volg hier dus niet uw Tom Tom maar de borden die naar de camping wijzen.

Met de trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is in Alès. Komt u vanuit Nederland dan neemt u de TGV, vanaf Brussel of Parijs, naar Nîmes, ongeveer 35 km van Cardet vandaan. Openbaar vervoer vanaf de stations naar de camping is lastig.

Met het vliegtuig

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Garons (bij Nimes). Ryan Air vliegt hierop vanuit Brussel. Transavia vliegt op Montpellier (80 km) vanuit Rotterdam.

Camping Beau Rivage
22 chemin du Bosquet
30350 Cardet

+33466830248

Route planner
Geografische Coordonnées :
44°1’40″N 4°4’26″E