Animatie
Werken op de camping

Voor de zomer van 2020 hebben we inmiddels voldoende medewerkers gevonden. Voor het volgende seizoen zullen op deze pagina, vanaf november 2020, de openstaande factures vermeld staan. Dus wie weet…. heel graag tot dan!

Voor het seizoen 2020 zijn wij op zoek naar medewerkers die ons gaan helpen om de vakantie van velen weer tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
Lijkt het je fijn om onder de stralende zon je zomer goed te besteden in een gezellige en ontspannen omgeving met leuke collega’s… , kijk dan bij de onderstaande vacatures of er misschien iets voor jou bij zit

 

Onze vacatures

 

Medewerk(st)er receptie/ + allround medewerk(st)er
Vind je het leuk om gasten te ontvangen, houd je van contact met mensen en spreek je een woordje Frans? Dan is deze job misschien wel iets voor jou.
De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen en verwelkomen van onze gasten, beantwoorden van de telefoon, geven van informatie over camping en omgeving, en nog meer diverse receptiewerkzaamheden, daarnaast zul je ook werkzaam zijn in de bar of help je mee met de animatie, kortom een leuke gevarieerde job .
Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die flexibel, vlot en spontaan is, zelfstandig kan werken, liefst wat Frans spreekt en beschikbaar is van begin juli tot eind augustus.

Animatie mederwerk(st)er
Voor het organiseren en uitvoeren van de animatie voor klein en groot zoeken we sportieve, vlotte, enthousiaste mensen die deze leuke taak op zich willen nemen.
Houd je van dansen, ben je sportief, vind je spellen organiseren echt je ding, ben je lekker gek of super creatief en/of houd je wel van een uitdaging….. reageer dan op deze functie.
Je taak zal bestaan uit het bedenken en uitvoeren van spellen en spelletjes, organiseren van diverse activiteiten, dansen met de minidisco in het zwembad en sta je op het podium een playback show te presenteren en nog veel meer…. en dit alles met 2 collega’s.

All round mederwerk(st)er

Voor vele ondersteunende taken zoeken we een flexibel iemand die geen negen tot vijf mentaliteit kent. Je zult ingezet worden op verschillende onderdelen en op diverse tijden.
Je taken bestaan uit het bezorgen en ophalen van koelkasten, legen van de containers, rijklaar maken van de huurfietsen als ook kleine reparaties zoals banden plakken, ondersteunen van de animatie, licht en geluid verzorgen bij avondjes, bardienst draaien enz. enz.
Wij zoeken een vlot iemand die technisch is aangelegd, geen negen tot vijf mentaliteit heeft, goed met mensen kan omgaan, en die goed in team verband kan werken.

Ben je minimaal 18 jaar oud en 4 tot 6 weken beschikbaar, of heb je gewoon wat vragen over één van de genoemde functies… reageer dan door middel van het sturen van je cv, foto en motivatie naar mail@camping-beau-rivage.net
En wie weet ben jij diegene die straks net dat verschil gaat maken bij kinderen en volwassenen in die mooie zomervakantie op Beau Rivage