Animatie
Werken op de camping

Voor het seizoen 2022 zijn wij op zoek naar medewerkers die ons gaan helpen om de vakantie van velen weer tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
Lijkt het je fijn om onder de stralende zon je zomer goed te besteden in een gezellige en ontspannen omgeving met leuke collega’s… , kijk dan bij de onderstaande vacatures of er misschien iets voor jou bij zit

Onze vacatures

Receptie medewerk(st)er

Vind je het leuk om gasten te ontvangen, houd je van contact met mensen en spreek je een woordje Frans?  Dan is deze job misschien wel iets voor jou. De werkzaamheden  bestaan uit het ontvangen van onze gasten, beantwoorden van de telefoon, geven van informatie over camping en omgeving, en een aanspreekpunt voor onze gasten te zijn.  Kortom als gastvrouw op de camping bieden we je een leuke, afwisselende en gevarieerde job.

Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die flexibel, vlot en spontaan is, zelfstandig kan werken, liefst redelijk Frans spreekt en beschikbaar is van ongeveer half juni tot eind augustus/ begin september.

Animatie mederwerk(st)er

Voor het organiseren en uitvoeren van de animatie voor klein en groot zoeken we sportieve, vlotte, enthousiaste mensen die deze leuke taak op zich willen nemen.
Houd je van dansen, ben je sportief, vind je spellen organiseren echt je ding, ben je lekker gek of super creatief en/of houd je wel van een uitdaging….. reageer dan op deze functie.
Je taak zal bestaan uit het bedenken en uitvoeren van spellen en spelletjes, organiseren van diverse activiteiten, dansen met de minidisco in het zwembad en sta je op het podium een playback show te presenteren en nog veel meer…. 

All round mederwerk(st)er

Voor vele ondersteunende taken zoeken we een flexibel iemand die geen negen tot vijf mentaliteit kent. Je zult ingezet worden op verschillende onderdelen en op diverse tijden.
Je taken bestaan uit het bezorgen en ophalen van koelkasten, legen van de containers, rijklaar maken van de huurfietsen als ook kleine reparaties zoals banden plakken, ondersteunen van de animatie, licht en geluid verzorgen bij avondjes, bardienst draaien enz. enz.
Wij zoeken een vlot iemand die technisch is aangelegd, flexibel ingezet kan worden, goed met mensen kan omgaan, en ook team-player is.

Bar-pizzeria medewerk(st)er

Voor achter de bar, hulp bij het voorbereiden van maaltijden, verkoop van drankjes, ijs, snacks e.d. , zoeken wij iemand die het leuk vindt om mensen van dienst te zijn, fijn vindt om met mensen om te gaan en die van aanpakken weet. De werkzaamheden zijn meest overdag en met vaste uren.

Ben je minimaal 18 jaar oud en 4 tot 6 weken beschikbaar, of heb je gewoon wat vragen over één van de genoemde functies… reageer dan door middel van het sturen van je cv, foto en motivatie naar mail@camping-beau-rivage.net
En wie weet ben jij diegene die straks net dat verschil gaat maken bij kinderen en volwassenen  in die mooie zomervakantie op Beau Ri