Animatie
Werken op de camping

Voor het komend seizoen  hebben we voldoende  medewerkers gevonden. Het is dan ook niet meer nodig om te solliciteren.

In november kun je je weer opgeven voor het jaar 2024.  Ook dan zullen we weer mensen (boven de 18 jaar) voor animatie, receptie en bediening nodig hebben.

Op deze pagina zullen de verschillende vacatures vermeld  staan. We hopen dan van je te horen! 

 

Ook voor het komend seizoen hebben we weer leuke en enthousiaste mensen nodig.

Hieronder vind je de openstaande vacatures. Lijkt het je leuk, heb je tijd, denk je dat je er geschikt voor bent aarzel dan niet en stuur je cv en motivatiemail naar het volgende emailadres: mail@camping-beau-rivage.net. 

Wij bieden een leuke werksfeer, fijne collega’s, kost en inwoning, reiskostenvergoeding en daarnaast nog een leuk weekloon!

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een medewerk(ster) in de receptie. 

Voor het seizoen 2022 zijn wij op zoek naar medewerkers die ons gaan helpen om de vakantie van velen weer tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
Lijkt het je fijn om onder de stralende zon je zomer goed te besteden in een gezellige en ontspannen omgeving met leuke collega’s… , kijk dan bij de onderstaande vacatures of er misschien iets voor jou bij zit

Onze vacatures

Receptie medewerk(st)er

Vind je het leuk om gasten te ontvangen, houd je van contact met mensen en spreek je een goed woordje Frans?  Dan is deze job misschien wel iets voor jou. De werkzaamheden  bestaan uit het ontvangen van onze gasten, beantwoorden van de telefoon, geven van informatie over camping en omgeving, en een aanspreekpunt voor onze gasten te zijn.  Kortom als gastvrouw op de camping bieden we je een leuke, afwisselende en gevarieerde job.

Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die flexibel, vlot en spontaan is, zelfstandig kan werken, liefst redelijk Frans spreekt en beschikbaar is in de maanden juli en augustus.

Animatie mederwerk(st)er (voorzien)

Voor het organiseren en uitvoeren van de animatie voor klein en groot zoeken we nog een sportieve, vlotte, enthousiast iemand, liefst met ervaring, die deze leuke taak op zich willen nemen.
Houd je van dansen, ben je sportief, vind je spellen organiseren echt je ding, ben je lekker gek of super creatief en/of houd je wel van een uitdaging….. reageer dan op deze functie.
Je taak zal bestaan uit het bedenken en uitvoeren van spellen en spelletjes, organiseren van diverse activiteiten, dansen met de minidisco in het zwembad en sta je op het podium een playback show te presenteren en nog veel meer…. 

All round mederwerker animatie en bar (voorzien)

Voor het organiseren en uitvoeren van de animatie en voor werkzaamheden achter de bar zoeken we een enthousiasteling die het leuk vind om met mensen om te gaan. Je taken bestaan uit het ondersteunen van de animatie, licht en geluid verzorgen bij avondjes, en om bardiensten te draaien.

Wij zoeken een vlot iemand die technisch is aangelegd, flexibel ingezet kan worden, goed met mensen kan omgaan, en ook team-player is.

Bar-pizzeria medewerk(st)er 

Voor achter de bar, hulp bij het voorbereiden van maaltijden, verkoop van drankjes, ijs, snacks e.d. , zoeken wij iemand die het leuk vindt om mensen van dienst te zijn, fijn vindt om met mensen om te gaan en die van aanpakken weet. De werkzaamheden zijn meest overdag en met vaste uren.

Bediening medewerk(st)er (voorzien)

Vind je juist de horeca leuk, mensen bedienen, het gasten naar hun zin maken, houd je van hard werken met leuke collega’s…. dan zoeken wij jou misschien wel! 

We zoeken namelijk iemand die 6 avonden per week wilt helpen in ons restaurant. Maaltijden serveren, ijsjes maken, koffie schenken, drankjes serveren… en dat samen met een team van leuke, meest Frans sprekende, jonge mensen. Een beetje Frans spreken is dus een pré maar met je Engels kom je er ook wel!

Ben je minimaal 18 jaar oud en  6 weken beschikbaar, of heb je gewoon wat vragen over één van de genoemde functies… reageer dan door middel van het sturen van je cv, foto en motivatie naar mail@camping-beau-rivage.net
En wie weet ben jij diegene die straks net dat verschil gaat maken bij kinderen en volwassenen  in die mooie zomervakantie op Beau Rivage!