Animatie
Animatie voor iedereen

In het hoogseizoen verzorgt ons Nederlandssprekende animatieteam een uitgebreid programma voor kinderen, maar ook zeker voor de groten!

Elke dag worden er vrijblijvend activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan knutselen of spelletjes in de ochtend voor de kleintjes, of voetbal, volleybal en ping pong voor de sportievelingen en de beroemde minidisco in het zwembad voor iedereen. Als het heel warm is spelen we veel met water of doen we spellen in de rivier.

Enkele keren per week worden er ook grote spelen georganiseerd zoals een vossenjacht, dierengeluidenspel, het grote ruilspel of een lampionnenoptocht. Op zondagavond staat de jeu de boules centraal en spelen we het grote ‘jeu de boules toernooi’ voor klein en groot. De jeu-de-boules banen liggen centraal naast het terras, dus je bent verzekerd van publiek!

Eén keer per week nodigen we een goede band uit die garant staat voor een sfeervol avondje pop- en rockmuziek. Voel je vrij om een dansje te komen maken en geniet van de muziek onder het genot van een drankje! De bar is de hele avond geopend. Buiten het hoogseizoen organiseren we ook leuke activiteiten en avondjes. Zo is de dinsdag steevast de avond voor het jeu-de-boules tournooi. En houden we regelmatig een uitdagende pubquiz. Ook treedt er regelmatig een duo op in het voorseizoen. Gaat u voor het eerst naar Frankrijk, kamperen met de kinderen, dan vinden ze bij ons voldoende Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes, en dat maakt het kamperen in een ander land weer een stuk gemakkelijker!