Terras
BAR - RESTAURANT - PIZZERIA

We heten u van harte welkom op ons sfeervolle terras. In de buitenlucht, onder de platanen geniet u van de met zorg samengestelde gerechten.

De uitgebreide menukaart bestaat uit de befaamde pizza’s die elke dag met verse producten bereid worden. Daarnaast kunt u genieten van de ‘grillades’, heerlijke vleesgerechten van de grill, geserveerd met de groenten van de dag en Franse frites. Onze rijkgevulde maaltijdsalades zijn een lust voor het oog, maar bovenal zijn ze erg lekker. En vergeet niet om de vakantie te vieren met een heerlijke ijscoupe als dessert.

De vriendelijke bediening helpt u graag bij het maken van een keuze.

Het restaurant is in het hoogseizoen elke dag geopend voor lunch en diner. In het voor- en naseizoen gelden er aangepaste openingstijden en is de pizzeria enkele avonden per week geopend. Het afhalen van salades, frietjes en vlees is wel elke avond mogelijk.

De bar is de hele dag geopend voor een verfrissend drankje, een kopje koffie, of een biertje van de tap. Ook verkopen we ijsjes bij de bar. Neem gezellig plaats op het terras midden op de camping, waar altijd wel wat te beleven is! Indien er sportevenementen zijn, zenden we die ook graag uit op het terras of bij het podium.

 

Vorige slide
Volgende slide

Openingstijden van het restaurant

Voor en na seizoen
woensdag, vrijdag, zaterdag, zondagavond, vanaf 18:30 uur
 juli en augustus
dagelijks vanaf 18:30 uur
Juli en augustus
lunch van 12 tot 13.30 uur

Menu restaurant

Afhaal menu

Onze Facebook Pagina