Reserveringsvoorwaarden verhuur

Uw reservering is definitief nadat wij de aanbetaling en de reserveringskosten hebben ontvangen. Deze betaalt u nadat u van ons de bevestiging/factuur toegestuurd heeft gekregen. Wij melden u hoe te betalen. De aanbetaling en administratiekosten worden per mobilehome berekend.

Bij annulering tot 12 weken voor datum van aankomst wordt de aanbetaling terugbetaald.

De aanbetaling van het te huren verblijf, bevat 30% van de totale huurprijs.

Wij verzoeken u het resterende bedrag 12 weken voor aanvang van de huurperiode te voldoen. U ontvangt hiervoor een herinnering.

Reserveert u minder dan 3 maanden voor uw aankomst dan ontvangt u een factuur voor het totale bedrag.

Wij verhuren de mobile home per week, maar in het hoogseizoen reserveren we de mobile home voor minimaal 14 nachten. Bij een huuraccommodatie kunt u bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.

Annuleringsverzekering

Tarief : 6% van de totale huursom te voldoen bij de aanbetaling van de reservering.
Recht op vergoeding van de geheel of gedeeltelijk betaalde huursom.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet bij annulering sprake zijn van één van de volgende onzekere gebeurtenissen:

Ongeval, ziekte, opname in een ziekenhuis of overlijden van de verzekerde/ zijn/haar echtgenoot/ote, nakomelingen of voorouders.

Ernstige schade waarvoor de aanwezigheid van de verzekerde is vereist op de dag van vertrek: diefstal, brand of natuurlijke ramp die de woning van de verzekerde heeft beschadigd.

Ontslag om economische redenen van de verzekerde of zijn/haar echtgenote.

Medische noodzakelijke ingreep bij u of bij uw partner of een kind dat bij u inwoont. Deze ingreep kan uitsluitend tijdens de reis-/huurperiode worden gedaan.

Echtscheiding van verzekerde; de echtscheidingsprocedure is in gang gezet.

Medische complicaties als gevolg van de zwangerschap van u of de met u samenwonende partner.
Deze complicaties moeten dan wel zo ernstig zijn dat op medische indicatie niet aan de reis kan worden deelgenomen.

De annuleringsverzekering is niet langer meer van kracht zodra het verhuur van start gaat en geldt niet wanneer bovenvermelde omstandigheden zich voordoen tijdens de vakantie.