Bonjour!
Fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want dat betekent dat je overweegt om bij ons te reserveren.Hierover enkele belangrijke aandachtspunten:


Je hebt het weekend de tijd om het formulier in te vullen en je Beau-Rivage-wensen kenbaar te maken. Na het invullen en doorsturen krijg je een automatisch ontvangstbericht en vervolgens sturen we je binnen 24 uur een bevestiging dat je aanvraag hier goed is ontvangen.
Maandag 29 oktober gaan wij met alle aanvragen aan de slag en sturen we iedereen, binnen 72 uur, een bevestiging van de kampeerplaats/mobile home.
Je zult begrijpen dat het voor ons lastig is om iedereen de gewenste plaats toe te kennen. Uiteraard doen wij hiervoor onze uiterste best. Als het echt niet anders kan gaan we met je in overleg over een goed alternatief.


Omdat wij willen dat iedereen bij ons een fijne tijd heeft, hebben we aan de hand van de ontvangen feedback van kampeerders en personeel, onze huisregels aangescherpt voor ouders en hun meereizende kinderen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar.
Jullie zullen deze, als jullie kinderen aan de leeftijdsvoorwaarden voldoen, bij de bevestiging van de reservering ontvangen.


Wij vragen je om bij de reservering direct het juiste aantal personen te vermelden. Wil je later nog extra personen aanmelden, dan loop je het risico dat dit niet geaccepteerd wordt. Wij hebben een maximum capaciteit wat betreft de voorzieningen en kunnen dus maar een bepaald aantal kampeerders ontvangen (zie ook de reserveringsvoorwaarden).


Praktisch dingetje: wil je bij het invullen goed letten op de naamsvermelding. Graag alleen de achternaam vermelden in het vakje 'Naam' en de eventuele voorvoegsels aan te klikken in het daarvoor bedoelde rijtje. Ben je eerder geweest, gebruik dan de naam waaronder wij je kennen.
Let er op dat ook alle geboortedata juist ingevuld zijn.


Veel dank alvast en graag tot van het weekend!

 

Team Beau Rivage


Doorgaan naar het reserveringsformulier
terug

copyright 2011 V&J