Reserveringsvoorwaarden kampeerplaats en verhuur mobile home

Aanbetaling kampeerplaats € 100

Aanbetaling verhuur 30 % van de totale huurprijs.

Reserveringskosten € 20

 

Kampeerplaats

Kampeerplaatsen kunnen voor iedere dag van de week gereserveerd worden. Ze hebben geen vaste aankomst-of vertrekdag.

Uw reservering is definitief nadat wij de aanbetaling en de reserveringskosten hebben ontvangen. Deze betaalt u nadat u van ons de bevestiging toegestuurd heeft gekregen. Wij melden u hoe te betalen.

U ontvangt de bevestiging samen met de factuur voor de gehele periode.U betaalt voor 2 weken voor aankomst, de periode die u gereserveerd heeft. Eventuele extra overnachtingen rekent u aan het einde van uw verblijf af.

Bij annulering tot 6 weken voor datum van aankomst wordt de aanbetaling terugbetaald. In het hoogseizoen reserveren we voor minimaal 7 nachten.U kunt uw reservering tot zes weken voor de reserveringsdatum nog wijzigen. Hierna vragen we bij wijzigingen/aanpassingen en veranderingen in de reservering, een bedrag van 10 euro per wijziging. 

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen en u heeft de volledige verblijfskosten al betaald, dan restitueren wij het volledige bedrag minus de aanbetaling en reserveringskosten tot 1 dag voor de geplande aankomstdatum.

U meldt bij uw reservering het aantal personen dat gaat komen, wilt u later nog personen toevoegen dan riskeert u het feit dat onze capaciteit dit niet toelaat en wij dit dus moeten weigeren. 

De camping laat geen alleenreizende jongeren toe, ook krijgen uw kinderen geen eigen kampeerplaats toegewezen.

In het voor-en naseizoen reserveren we alleen plaatsen bij een verblijf van minimaal 2 weken. In deze periodes bent u van harte welkom zonder reservering!

Mocht u onverhoopt eerder weg moeten.... dan kunt u de niet genoten vakantiedagen, dus uw verblijfskosten, declareren bij een eigen afgesloten annuleringsverzekering. Wij restitueren geen verblijfskosten.

Denkt u bij een kampeerpaats dus zelf aan een annuleringsverzekering!

 

Verhuur

Uw reservering is definitief nadat wij de aanbetaling en de reserveringskosten hebben ontvangen. Deze betaalt u nadat u van ons de bevestiging/factuur toegestuurd heeft gekregen. 

Wij melden u hoe te betalen. Bij annulering tot 10 weken voor datum van aankomst wordt de aanbetaling terug betaald. De aanbetaling van het te huren verblijf, bevat 30% van de totale huurprijs.

Voor het resterende bedrag ontvangt u 10 weken voor aanvang van de huurperiode een factuur.

Bij reservering binnen 2 maanden voor aankomst dient het hele bedrag in één keer overgemaakt te worden. Wij verhuren per week maar in het hoogseizoen reserveren we voor minimaal 14 nachten Bij een huuraccommodatie kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.

 

Naar reserveringsformulier

copyright 2011 V&J