act1
act2
act3
act4
rivandkl
forest
viskl

 

Aktief

In de omgeving zijn tal van aktiviteiten te doen, hieronder een kleine opsomming. In de receptie geven we u graag alle informatie.

 

wandelen 

Zowel in de directe omgeving als wel in de Cévennen kunnen er  prachtige wandelingen gemaakt worden. Een drietal wandelingen vanaf de camping zijn gemarkeerd. Daarnaast beschikken we over een boek waarin we een twintigtal zelfgemaakte wandelingen beschrijven.

kanoën

Bij ons op de river kunt u leuk kanoeën, wij verhuren dan ook een aantal kano's.  Wilt u echter wat grotere tochtjes maken dan kunt u terecht in Collias voor een tochtje over de Gardon naar de Pont du Gard,

 of in Ganges voor een tocht over de rivier de Herault. Ook kunt u iets verder weg naar de rivier de Ceze of de Ardeche.

zwemmen

In onze rivier kan er redelijk gezwommen worden, maar in de buurt zijn er verschillende plekken waar je van rotsen in de rivier kunt springen of kunt zwemmen bij een waterval.

canyoing/speleologie

Even boven Ales en in de Herault bestaan mogelijkheden tot canyoing en speleologie.

parapente

Ook bij bij Ales bevindt zich een parapenteclub. Vanaf de mont Bouquet wordt gesprongen. Je kunt hier samen met een 'monitor' een duospron maken.

karten

In Ales bevindt zich een kartbaan die door sommige kenners als de mooiste van Europa omschreven wordt. Je kunt hier in een prachtige omgeving karten. Geregeld gaan we met flinke groepen kampeerders karten.

paardrijden

Vlak bij de camping bevindt zich een manege waar je tochtjes van 1 of 2 uur kunt maken.

quadrijden

Ook hier kun je tochtjes op de quad maken.rijden

boomklimmen

 In de buurt zijn een paar leuke klimparken. Vanaf vier jaar kunnen kinderen en volwassenen hier klauteren, klimmen, zwaaien en abseilen, kortom zich even Tarzan noemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

chemin du Bosquet
30350 Cardet
tel: +33 466830248
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 

copyright 2011 V&J